Je bestelling is geplaatst

Bedankt voor je bestelling!

Je bestelling is succesvol geplaatst. Je ontvangt zometeen een bevestiging van je bestelling per e-mail. Zodra je bestelling verwerkt en verzonden is, ontvang je een nieuwe mail van ons.

Bedankt voor je vertrouwen in ons!

Wat gaat er nu gebeuren?

Zodra je bestelling bij ons is geplaatst, zullen wij spoedig beginnen met het verwerken ervan. Doorgaans is dit dezelfde werkdag al. We zullen je per e-mail op de hoogte blijven houden van de huidige status. Zodra we producten voor je verzameld hebben, zullen wij deze als pakket naar je toesturen. Je ontvangt per e-mail een Track & Trace code zodra wij je bestelling verzonden hebben.

Heb je een product besteld met een levertijd? Dan zullen wij dit product direct in bestelling plaatsen bij onze leverancier. Zodra wij het product ontvangen, zullen wij deze klaarmaken voor verzending en toesturen.

Meer informatie over ons bestel- en leverproces vind je op onze klantenservice pagina.

Ik heb nog vragen of opmerkingen

Heb je nog aanvullende vragen en/of opmerkingen die je tijdens het plaatsen van je bestelling niet vermeld hebt? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij je kunnen assisteren.

 

Lijmkam.nl | Bedankt voor je bestelling!

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
toegevoegd aan je winkelwagen! Direct naar betalen
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via [email protected]

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreren