Levelling systeem (basissets)

Resultaat 1–12 van de 24 resultaten wordt getoond

Een levelling systeem, ook wel een nivelleersysteem genoemd, voorkomt hoogteverschillen tussen vloer- en wandtegels. Lijmkam biedt het Fix Plus Levelling systeem aan. Een Star Kit geschikt voor wand- en vloertegels.

Afmetingen voor Fix Plus Levelling

De afmetingen van clips verschillen van maat. Zo zijn er Fix-Plus levelling systemen voor reguliere tegels (3 – 13 mm) clips van 30×30 cm of 50×50 cm nodig en voor grootformaat tegels (6 – 16 mm) gebruik je de clips van 60×60 cm of 120×60 cm.

Nivelleersysteem voor een vlakke vloer

Bij Lijmkam hebben we verschillende soorten nivelleersystemen in ons assortiment. Naast het uitstekende Fix Plus tegel nivelleersysteem bieden we ook een huismerk tegelnivelleersysteem aan, welke natuurlijk van hoge kwaliteit is!

Verlijmen van de tegels

Voor een vlak en strak tegelwerk is het aan te raden de tegels te verlijmen op de volgende manier:

Zet met de lijmkam een goed vertanding op de ondergrond.  Strijk daarna de tegel met de vlakken kant van de lijmkam in met een dun laagje lijm. Hierna kunt u de tegel plaatsen.
Als dit is gebeurd kunt u op elke hoek van de tegel een clip plaatsen.

Vervolgens wordt de tweede tegel tegen de clips aan gelegd (de FIX PLUS keggen zullen in de opening worden geschoven die overblijft). Als dit is gebeurd kan de tegel worden af gewerkt met behulp van de fix plus tang (deze stelt u in voor de gewenste knijpkracht).
Trek de tegels op gelijke hoogte.

Persoonlijk advies Fix Plus Levelling systemen

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat Fix plus levelling? Neem dan contact op voor persoonlijk advies of kijk verder naar al onze producten.

De waardering van www.lijmkam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 109 reviews.