Dural Durabase DD 80++ Drainagematten

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Dural Durabase DD 80++ Drainagematten

De Dural Durabase DD 80++ Drainagematten zijn ideaal voor het maken van grote afwateringsgebieden, bijvoorbeeld voor terrassen en balkons. De drainagematten zijn geschikt voor betegelde, natuurlijke en kunstmatige stenen vloeren. Ook zijn de matten geschikt in combinatie met dakleer of betonnen vloeren. Je kunt de matten leggen in een grind of stenen bed maar ook onder een afwateringsdekvloer. De matten zijn zeer geschikt voor vloerconstructies buitenshuis die veel water doorlaten. De matten zijn snel en eenvoudig te plaatsen. Voor het plaatsen van deze matten is geen lijm nodig.

De drainagematten zijn gesloten polypropyleen membranen met een zeer hoge afvoercapaciteit, ook bij hoge volumes water. Dankzij de speciale lay-out van de kuiltjes, met verschillende hoogtes van 6 en 8 mm, is het mogelijk om een afvoergebied te maken dat op lange termijn groot genoeg is voor hoge belastingen. Bovendien droogt de vloerconstructie snel uit door de ruimte tussen de kuiltjes en het gaasweefsel. Daarnaast is de afdichting volledig beschermd tegen thermische en mechanische belasting.

Voordelen Durabase DD 80++ drainagematten

De drainagematten bieden de volgende voordelen:

  • Installatie op grindbed en dekvloer;
  • Installatie onder afwateringsdekvloer;
  • Zeer hoge afvoercapaciteit;
  • Geschikt voor zware belading

Vragen of advies

Heb je vragen over ons assortiment drainagematten en/of gerelateerde producten? Of wil je vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij je hierbij kunnen assisteren.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
toegevoegd aan je winkelwagen! Direct naar betalen
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via [email protected]

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreren