Diamant Gereedschap

Tegelboren & Diamant Gereedschap

Op zoek naar een goede tegelboor of diamant gereedschap voor jouw klus? Wij bieden alles wat je nodig hebt voor dit soort precisiewerk. Van een complete tegelboren set tot aan een adapter voor droog boren. Topmerken als Rubi, Fix-Plus, InterDynamics, OX Tools en uiteraard ons eigen huismerk.

Assortiment tegelboren

Voor een nauwkeurige klus, zoals het boren van tegels, wordt een speciale tegelboor geadviseerd. Met een speciale tegelboor voorkom je beschadigingen aan de tegels en kun je extra nauwkeurig te werk gaan voor het mooiste eindresultaat. Ons assortiment biedt tegelboren voor zowel nat als droog boren.

Nat of droog boren

Voornamelijk bij harde steensoorten is het verstandig om een goede tegelboor te gebruiken die geschikt is voor nat boren. Er kan namelijk veel warmte vrijkomen bij het boren van steen. Door de boor nat te houden, verhit deze minder snel zodat je de tegelboor beter onder controle kunt houden. Bij zachtere steensoorten voldoen droge tegelboren ook.

Welke tegelboor heb ik nodig?

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een geschikte tegelboor? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend en persoonlijk advies.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter