Rubi Tegelboren Nat + Set

25 Resultaten

Geschikt voor harde steensoorten

Wij adviseren om bij harde steensoorten een tegelboor te kiezen die geschikt is voor nat boren. Dit zijn de Tegelboren Nat in onze webwinkel. Door het toevoegen van water tijdens het boren, wordt de boor koel gehouden waardoor je nauwkeurig te werk kunt gaan en oververhitting wordt voorkomen.

Alleen de beste merken

Ons assortiment tegelboren voor nat boren bestaat uit producten van topmerken als Rubi en InterDynamics. De tegelboren van deze merken zijn uiterst geschikt voor nat boren.

Losse tegelboren of handige sets

Onze tegelboren zijn per stuk verkrijgbaar of in handige tegelboorsets die tegelboren van verschillende diameters bevatten. Zo heb je altijd de juiste maat tegelboor bij de hand wanneer je aan je klus begint.

Vragen of advies

Heb je vragen over ons assortiment tegelboren voor droog boren of wil je vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste tegelboor voor jouw klus.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
toegevoegd aan je winkelwagen! Direct naar betalen
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via [email protected]

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreren