Rubi Tegelsnijders

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Rubi tegelsnijder voor vakmannen

Een echte tegelzetter gebruikt natuurlijk alleen goede tegelsnijders. Rubi is een merk dat veel wordt gebruikt onder vakmannen. Een Rubi tegelsnijder is namelijk gemaakt van de beste kwaliteit en de modernste technieken.

Tegelsnijder Rubi assortiment

Rubi kent een breed assortiment aan tegelsnijders. Zo zijn er onder andere de tegelsnijder rubi TS-, TX-, TR-, en TZ-series:

Rubi TS

De TS-snijders zijn de meest bekende tegelsnijders van Rubi. Neem bijvoorbeeld de TS-43, een tegelsnijder geschikt voor keramische tegels met een maximale lengte van 43 centimeter. Of de TS-57, geschikt voor tegels met een maximale lengte van 57 centimeter. Deze modellen hebben rechtstreeks zicht op de snij-lijn en hebben een breekkracht van 800 KG.

Rubi TX

De tegelsnijder Rubi TX is een van de meest geavanceerde tegelsnijders van Rubi en heeft een nieuwe verstevigde basis. Dit model snijdt tot wel 2 mm dikke tegels en heeft een breekkracht van 1000 KG. Geschikt voor tegels tussen de 6 en 20 mm.

Rubi TX-N

De Rubi TX-N is naast de Rubi TX ook een van de meest geavanceerde tegelsnijders van de serie. Deze snijder kan zelfs stroken snijden van 1,6 bij 125 cm. Geschikt voor tegels tussen de 6 en 20 mm.

Rubi TR

De TR-serie is een lichte uitvoering van de TX serie en is perfect voor het snijden van mozaïek.

Geschikt voor tegels tot 15 mm.

Rubi TZ

De TZ is geschikt voor het werk met grotere tegels. Deze tegelsnijder heeft namelijk een snijlengte van 850 mm tot 1550 mm en een breekkracht van maar liefst 1500 KG. Perfect voor het grof geschut en voor veel verschillende tegels zoals; vloertegels, wandtegels, porcellanto en porselein / gres.

Nog onzeker welke Rubi tegelsnijder het beste aan je wensen voldoet? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies, of bekijk hierboven de verschillende series.