Rubi

Resultaat 1–12 van de 197 resultaten wordt getoond

Tegelgereedschap van Rubi

Iedere professionele tegelzetter is bekend met het merk Rubi. Een merk dat zich specialiseert in hoogwaardige producten en advies voor vakmannen. In onze online shop bieden we een breed assortiment van Rubi producten, van beitels tot tegelsnijders, waarbij rekening wordt gehouden met de gewoontes en gebruiken van de vakman. Door snelle veranderingen van materialen en toepassingen is het Rubi-assortiment voortdurend in ontwikkeling en bezig met innovatie.

Voor een ruim assortiment aan producten van Rubi, kijk je op Lijmkam.nl

Artikelen van Rubi in onze webshop

De Rubi mixer 16 ERGOMAX is een mooi voorbeeld van een innovatief product van Rubi. De Rubi mixer 16 ERGOMAX is namelijk de eerste elektrische mixer met een in hoogte verstelbare greep. Een product dat zich dus perfect aanpast aan de gebruiker, ideaal voor een vakman.

De SUPERPRO voegspaan van Rubi is een bestseller. Deze voegspaan heeft een witte laag van slijtvast rubber waardoor de voegspaan erg flexibel is en dus makkelijk in het gebruik.

De set snijwieltjes van Rubi is naast de voegspaan ook een bestseller. Deze wieltjes zijn voor de Rubi TS-, TR- en TF-tegelsnijders. De snijwieltjes zijn erg nauwkeurig en geschikt voor het snijden over geglazuurde en keramische tegels, een top Rubi tegelsnijder dus.

Benieuwd naar al onze producten van Rubi? Klik hierboven de producten en gebruik de filter of de zoekfunctie om het juiste tegelgereedschap te vinden in onze webshop.