Rubi

Tegelgereedschap van Rubi

Iedere professionele tegelzetter is bekend met het merk Rubi. Een merk dat zich specialiseert in hoogwaardige producten en advies voor vakmannen. Op dit moment bieden we in onze online shop geen Rubi producten aan, maar hebben we wel uitstekende alternatieven waarbij rekening wordt gehouden met de gewoontes en gebruiken van de vakman. Door snelle veranderingen van materialen en toepassingen is ons assortiment voortdurend in ontwikkeling en bezig met innovatie.

Voor een ruim assortiment aan producten voor tegelzetters, kijk je op Lijmkam.nl

Onze alternatieven voor Rubi

Rubi is onder meer bekend van haar uitstekende elektrische mixers, zoals de Rubi mixer 16 ergomax. Maar ben je ook al bekend met de mixers van Swinko, of ons eigen huismerk? We werken hier nu al een tijdje mee en zijn hier zeer enthousiast over. Probeer het zelf ook!

De SUPERPRO voegspaan van Rubi is natuurlijk een topproduct waar iedere tegelzetter mee bekend is. Echter bieden merken zoals Ox-tools en Super-prof tegenwoordig ook kwalitatief hoogwaardige voegspanen voor concurrerende prijzen. Daarnaast bieden we ook nog ons eigen huismerk voegspanen voor standaard cement gebonden voegmiddel tot epoxy voegen.

Benieuwd naar al onze alternatieven voor Rubi? Bekijk hierboven de producten en gebruik de filter of de zoekfunctie om het juiste tegelgereedschap te vinden in onze webshop.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter