Rubi

Rubi tegelsnijders van hoge kwaliteit

De echte tegelzetter gebruikt natuurlijk alleen degelijke tegelsnijders. Onze webshop is opgericht door tegelzetters die zelf door jarenlange ervaring en verworven kennis weten wat échte kwaliteit is. Ben je dus op zoek naar een nieuwe tegelsnijder en wil je zeker weten dat je er een koopt die van goede kwaliteit is? Bekijk dan ons assortiment Rubi en Sigma tegelsnijders of neem contact met ons op zodat wij samen met jou kunnen kijken welke tegelsnijder het meest geschikt is voor jouw klus.

Welke tegelsnijder heb ik nodig?

Bij het kopen van een tegelsnijder komt veel kijken; er zijn namelijk veel specificaties waar op gelet dient te worden. Zo zijn de breekkracht, de diagonale snijlengte, maximale tegeldikte, geschikte tegels, de snijwieltjes en het gewicht belangrijke factoren die meegenomen dienen te worden in het beslissingsproces. De specificaties staan vermeld op de productpagina’s. Ook kun je het assortiment op onze website filteren op bijvoorbeeld maximale snijlengte of breekkracht.

Twijfel je of je de juiste tegelsnijder hebt gevonden op onze website? Neem dan contact met ons op zodat wij samen met je kunnen kijken of je de juiste hebt gevonden.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via info@lijmkam.nl