Klantenservice

Veelgestelde vragen

Zoek op onderwerp

Jazeker! Je kunt bij ons ook zakelijk een bestelling plaatsen. Je ontvangt ook altijd direct na het plaatsen van je bestelling een BTW factuur van ons per e-mail. Vergeet niet het BTW nummer van je bedrijf tijdens het afrekenen aan ons door te geven, dan zorgen wij er voor dat deze netjes op je factuur komt te staan.

Momenteel is het alleen mogelijk om een proefstuk/sample te bestellen voor een Tegelprofiel. We hebben echter een eigen fysieke showroom waar je al onze producten gratis kunt bekijken en beoordelen op afspraak. Klik hier voor meer informatie over onze showroom en om direct een afspraak te maken.

Ja, dit is mogelijk omdat wij samenwerken met Klarna. Kies in de Checkout voor Klarna Achteraf betalen of Klarna Betaal in 3 delen om achteraf betalen in te schakelen. Houd er rekening mee dat Klarna een toeslag berekent voor deze services.

Heb je bericht ontvangen dat je bestelling verzonden is maar heb je nog geen Track & Trace link ontvangen in je mailbox? Wij vragen je vriendelijk om voor de zekerheid ook even je SPAM box te controleren. Zie je ook daar niets? Neem dan even contact met ons op zodat we je de Track & Trace link handmatig kunnen aanleveren.

Jazeker! Je ontvangt per e-mail een Track & Trace link waarmee je jouw bestelling kunt volgen tot en met de aflevering. De Track & Trace pagina geeft ook een indicatie aan voor het aflevermoment.

"Heb ik Links of Rechts nodig wanneer ik een Douche Afschot Tegelprofiel wil bestellen?" Dit is een vraag die wij vaak ontvangen van onze klanten. Het antwoord is simpel: bekijk je eigen tegelwerk vanuit hetzelfde perspectief als de onderstaande foto's om te bepalen of je Links of Rechts nodig hebt.Douche Afschot Tegelprofielen: Links of Rechts?De referentiefoto's vind je ook op ieder Douche Afschot Tegelprofiel productpagina (altijd de tweede foto in het rijtje).

Alsnog vragen?

Our customer service is available until
Our customer service is currently closed

Contactgegevens

Lijmkam.nl
Binnenveld 3
5763 BT Milheeze

Telefoon: +31 6 19 90 12 29
E-mailadres: [email protected]
KvK: 77798260
BTW: NL 8611.49.452.B01
IBAN: NL76 RABO 0376 1602 25
Openingstijden