Onze showroom

Rustig rondkijken en persoonlijk advies

Goed gereedschap is het halve werk. Wij van Lijmkam.nl vinden dat jij als tegelzetter de ruimte en tijd dient te krijgen om goed over de aankoop van je gereedschap te kunnen nadenken. Daarom hebben wij in 2019 een gloednieuwe showroom geopend. In onze showroom vind je alle producten die wij ook in onze webwinkel aanbieden. Zo kun je het gereedschap eerst zien, voelen en eventueel in actie zien voordat je deze aanschaft. Behoefte aan persoonlijk advies? Onze verkoopspecialisten staan graag voor je klaar om je van alle informatie en gebruiksinstructies te voorzien.

Onze showroom bevat alle producten die je ook vind in onze webwinkels:

Enkel op afspraak geopend

Onze showroom is enkel op afspraak geopend. Wil je graag langskomen? Bel of stuur ons dan eerst een e-mail zodat we er voor kunnen zorgen dat er een verkoopadviseur aanwezig is. Onze contactgegevens vind je op deze pagina en op onze contactpagina.

Ook mogelijk in de avond of in het weekend

Wij snappen dat je als tegelzetter en/of klusser een drukke agenda kunt hebben. Daarom is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor in de avond of in het weekend. Neem contact met ons op zodat we samen met je een geschikt moment kunnen inplannen.

Ook voor het ophalen van je bestelling

Heb je een bestelling geplaatst of wil je een nieuwe bestelling plaatsen via een van onze webwinkels? Het is dan ook mogelijk om je bestelling op te halen in onze showroom. Maak hiervoor wel eerst een afspraak door contact met ons op te nemen. Dit kan via de telefoon of per e-mail.

Binnenveld 3
5763 BT Milheeze
Geopend op afspraak

Openingstijden

Ma. t/m Zat: 7:30 - 20:00 uur (op afspraak) Bij noodgevallen is het ook mogelijk om je bestelling op zondag af te halen.
Wilt u een afspraak maken? Bel: +31 6 19 90 12 29
1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
toegevoegd aan je winkelwagen! Direct naar betalen
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via [email protected]

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreren