Tegelsnijder Sigma Kera Cut

9 Resultaten

De Sigma Kera Cut Tegelsnijder

De Sigma Kera Cut is een speciaal tegelsnijdersysteem dat geschikt is voor het snijden van de grootste formaat tegels, ook wel XXL tegels genoemd. Het basissysteem bestaat o.a. uit een set van rails en drie zuignappen om de rails vast te zetten op de tegel. Met het basissysteem snijd je tegels met een maximale lengte van 332 cm. Door middel van extra rail verlengstukken kun je de maximale snijlengte uitbreiden.

Het meegeleverde snijcomponent met snijwieltje bevestig je aan het railsysteem zodat je verzekerd bent van een recht & strak snijresultaat. Na het snijden van de XXL tegel kun je met behulp van de meegeleverde breektang de tegel voorzichtig breken.

Het Kera Cut basissysteem van Sigma wordt standaard geleverd met een draagtas en draagkoffer waardoor je het snijsysteem met meegeleverde onderdelen eenvoudig opbergt en meeneemt.

Voor welke soort tegels is de Kera Cut geschikt?

De Kera Cut tegelsnijder is geschikt voor o.a. vloertegels, wandtegels, porcellanto, porselein, gres en meer soorten tegels met een oppervlakte van minimaal 1,20 m x 1,20 m en een dikte van 3 t/m 8 mm.

Ideaal in combinatie met de Sigma werktafel

Het Kera Cut systeem werkt ideaal in combinatie met een Sigma Werktafel. Met de Sigma Kera Cut Railsteun bevestig je het Kera Cut snijsysteem (permanent) aan de werktafel en kun je nog efficiënter groter formaat tegels snijden.

Tegelsnijders van hoge kwaliteit

Een echte tegelzetter gebruikt natuurlijk alleen tegelsnijders van goede kwaliteit. Onze webwinkel is opgericht door tegelzetters die zelf door jarenlange ervaring en verzamelde kennis weten wat échte kwaliteit is.

Welke tegelsnijder heb ik nodig?

Twijfel je welke tegelsnijder je nodig hebt voor jouw tegelklus? Neem dan contact op met onze klantenservice voor vrijblijvend advies of keuzehulp.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
toegevoegd aan je winkelwagen! Direct naar betalen
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via [email protected]

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreren