Sigma Kera Lift Tegelheffers

5 Resultaten

Het Sigma Kera Lift Tegelheffer systeem

De Sigma Kera Lift Tegelheffer (ook wel een tegeltiller genoemd) is een speciaal tegelheffer systeem dat geschikt is voor het tillen en transporteren van groot formaat keramische tegels. Het systeem bestaat uit vacuüm zuignappen en uitschuifbare rails waardoor je een Kera Lift systeem perfect kunt afstemmen op de grootte van je keramische tegel.

Het Kera Lift Tegelheffer systeem is beschikbaar in diverse varianten:

Elk Kera Lift systeem wordt standaard geleverd met veiligheidsklemmen voor extra anti-val en -breekpreventie. Behoefte aan extra comfort en grip tijdens het verplaatsen van je tegels? Bestel dan een set Kera Lift ergonomische handvaten. Deze handvaten zijn eenvoudig te monteren en maken je werk nog makkelijker!

Voor welke soort tegels is de Kera Lift geschikt?

De Kera Lift tegelheffers zijn geschikt voor o.a. keramische vloertegels en keramische wandtegels. Ook zijn de tegelheffers geschikt voor porcellanto, porselein, gres en meer soorten tegels. Bekijk de verschillende varianten om te bepalen welk Kera Lift tegelheffer systeem je nodig hebt voor jouw formaat tegels.

Ideaal in combinatie met het Sigma Kera Lift Rolsysteem

Het Kera Cut systeem werkt perfect in combinatie met het Sigma Kera Lift Rolsysteem. Met het rolsysteem kun je groot formaat tegels nog eenvoudiger en veilig transporteren. Daarnaast is het gemakkelijker om de tegel op zijn kant te zetten, bijvoorbeeld voor het plaatsen van tegels aan wanden.

Welke tegelheffer heb ik nodig?

Twijfel je welke tegelheffer je nodig hebt voor jouw tegelklus? Neem dan contact op met onze klantenservice voor vrijblijvend advies of keuzehulp.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via info@lijmkam.nl