Sigma Werktafels

6 Resultaten

Sigma werktafels

Ben je een tegelzetter en werk je vaak met groter formaat tegels? Dan zijn de werktafels van Sigma iets voor jou! De werktafels zijn zeer geschikt voor het snijden van groter formaat tegels vanwege het grote oppervlak van het blad. Daarnaast zijn de werktafels in hoogte verstelbaar en kun je eenvoudig een werktafel uitbreiden en je werkomgeving nog verder optimaliseren door diverse opties te bestellen.

Waarom je kiest voor een werktafel van Sigma

De werktafels bieden naast een draagvermogen van 200 kg ook een robuuste en zeer stabiele werkplek voor al je overige werkzaamheden. De werktafels zijn zo gemaakt dat deze perfect aansluiten op al je Sigma gereedschap. Zo biedt iedere werktafel bijvoorbeeld de optie om je Sigma Kera Cut systeem op een eenvoudige manier op te bergen of de optie om een haakse slijper van Sigma te monteren zodat je nog efficiënter en netter kunt werken. Ook is het mogelijk om meerdere werktafels aan elkaar te koppelen door middel van de speciale koppelstukken of om het blad uit te breiden met extra verlengstukken.

De werktafels zijn zodanig gebouwd dat deze naadloos aansluiten op je bestaande Sigma gereedschap. Beschik je dus al over Sigma gereedschap en wil je een werkplek creëren waarin je optimaal kunt presteren? Probeer dan eens een werktafel van Sigma en ontdek de vele voordelen die het met zich meebrengt.

Vragen of advies

Heb je vragen over ons werktafels of wil je vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste werktafel.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
toegevoegd aan je winkelwagen! Direct naar betalen
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via [email protected]

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreren