Lijmspanen 45°

5 Resultaten

Waarom een 45 graden lijmspaan?

Een 45 graden lijmspaan (of lijmkam) voorkomt overbelasting van je pols tijdens het uitsmeren van de lijm. Je hebt daarnaast minder kracht nodig om de tegellijm te verdelen over de oppervlakte/ondergrond. Ons assortiment bestaat uit 45 graden lijmspanen van het topmerk Rubi.

Verschillende vertandingen

Lijmspanen met 45 graden vertandingen komen voor in verschillende vertandingen. Ons aanbod 45° lijmspanen bestaat uit lijmkammen van 6mm t/m 12mm vertandingen. Het is belangrijk om altijd een lijmspaan met de juiste vertanding te gebruiken zodat je vloer- en/of wandtegels op een stevige manier gelijmd worden op de ondergrond.

Welke vertanding lijmspaan heb ik nodig?

Welke vertanding 45 graden lijmspaan je nodig hebt voor jouw klus, hangt af van verschillende aspecten. Klik hier voor meer informatie en hulp bij het kiezen van de juiste vertanding lijmkam voor jouw tegelklus.

1. De tegelmaat

De basisregel is: hoe groter de tegel, hoe groter de vertanding van je lijmkam dient te zijn. Klik hier voor een overzicht van tegelmaten en bijbehorende vertandingen.

2. Achterkant TEGEL

Ook dien je rekening te houden met de achterzijde van de wand- of vloertegel. Wanneer de tegel namelijk erg ruw is aan de achterzijde, gebruik je een grotere vertanding.

3. lijmsoort

De lijm die je gebruikt voor jouw tegelklus speelt ook een rol bij het kiezen van de juiste vertanding lijmkam. Bij flexibele lijmen wordt een een fijne lijmkam geadviseerd en bij cementlijm juist een lijmkam met een grove vertanding.

Klik hier voor meer informatie bij het kiezen van de juiste vertanding lijmkam voor jouw tegelklus.

Vragen of advies over 45 graden lijmspanen

Heb je vragen over ons assortiment lijmspanen of wil je vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste lijmkam voor jouw klus.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
toegevoegd aan je winkelwagen! Direct naar betalen
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via [email protected]

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreren