Levelling & Tegeldragers

Tegel Levelling Systeem
Met een Tegel Levelling Systeem voorkom je hoogteverschillen tussen vloer- en wandtegels waardoor je gegarandeerd een vlak resultaat kunt realiseren. Een levelling systeem is niet de oplossing voor oneffen ondergronden maar vooral voor kleine oneffenheden (lees: enkele millimeters) tussen tegels.
Inhoud Tegel Levelling Systemen
Een tegel levelling systeem bestaat uit clips, keggen en een metalen of kunststof tang. Alle levelling systemen worden geleverd in een praktische emmer zodat je het systeem gemakkelijk kunt opbergen en meenemen.

De meeste nivelleersystemen in onze webwinkel zijn verkrijgbaar in de volgende varianten:

100 clips – 100 keggen
250 clips – 250 keggen
500 clips – 250 keggen
1.000 clips en 500 keggen

Hoe gebruik je clips en keggen op de juiste manier?
Door middel van clips en bijbehorende keggen wordt het hoogteverschil tussen de tegels opgevangen. Volg de onderstaande stappen om clips en keggen op de juiste wijze te gebruiken voor het beste resultaat.

Plaats een clip onder de tegel;
Plaats nu de tegel op zijn plaats en hierna de keg in de clip;
Fixeer de keg met een tang;
Na het uitharden van de tegellijm kan de clip verwijderd worden met een rubberen hamer.

Volg de bovenstaande stappen voor een perfect vlak tegelwerk. Heb je behoefte aan een uitgebreidere stappenplan? Lees dan de gebruiksinstructies per levelling systeem onder het tabblad Gebruiksinstructies op de desbetreffende productpagina van het levelling systeem.
Advies nodig?
Begin je binnenkort aan een nieuwe tegelklus en kan je advies gebruiken over tegel levelling systemen? Neem dan vandaag nog contact op met onze klantenservice.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via info@lijmkam.nl