Tegelgereedschap

Op zoek naar goed gereedschap voor al je tegelzetters werkzaamheden? Dan ben je bij Lijmkam.nl aan het juiste adres! In onze webshop vind je een compleet aanbod van tegelgereedschap. Zo bieden we natuurlijk de bewezen topmerken zoals Fix-Plus en Fento, maar daarnaast hebben we ook nog ons eigen huismerk. Dankzij jarenlange ervaring weten we precies wat een tegelzetter belangrijk vindt in zijn of haar materiaal, deze kennis hebben we dan ook toegepast in ons huismerk. Zo heb je voor een scherpe prijs de beschikking over tegelgereedschap van hoge kwaliteit!

Tegelgereedschap voor de vakman

Vakmannen gebruiken natuurlijk alleen het allerbeste gereedschap. Daarom bieden wij op lijmkam.nl een assortiment van tegelzettersgereedschap dat zich bewezen heeft in de praktijk. Lees hieronder welke gereedschappen we aanbieden of kijk verder naar de producten op onze website.

Lijmspanen

In het assortiment zijn vlakke RVS-lijmspanen te vinden met softgrip of houten handvat en 45 graden lijmspanen. Deze bieden meer comfort.

Tegels boren / zagen

Lijmkam biedt droge en natte tegelboren die verschillen in maten van 2×6 mm tot 75 mm (diameter).

Levelling systemen

In de categorie tegel levelling zijn levelling basissets te vinden, losse clips, keggen en tangen.

Tegelsnijders

In de categorie tegelsnijders zijn verschillende tegelsnijders en losse onderdelen te vinden.

Tegels voegen

Deze categorie is gevuld met voegspanen, voegkrabbers, schoonmaaksponzen en sponsbakken in verschillende vormen en maten.

Handgereedschap

Lijmkam heeft hiernaast verschillende soorten handgereedschap in haar assortiment zitten. Beitels, hamers, tangen, kniebescherming, zuignappen, schuurblokken, tekendriehoeken en ga zo maar door.

Lijmkam.nl heeft dus al het tegelgereedschap dat de professionele tegelzetter nodig heeft! Ben je niet zeker welke producten het beste aan je wensen voldoen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies.

De waardering van www.lijmkam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 109 reviews.