Tegelprofielen RVS & ALUMINIUM

Bent u op zoek naar het juiste materiaal voor het tegelen van uw badkamer, vloeren of wanden? Zoek dan niet verder, bij Lijmkam bent u aan het juiste adres. Naast dat u bij ons al het benodigde materiaal voor het tegelen kunt verkrijgen, beschikken wij ook over de materialen die nodig zijn voor de optimale afwerking van uw badkamer, vloeren of wanden.

RVS tegelprofielen

De RVS tegelprofielen zijn uiterst geschikt voor het afwerken van al uw tegelwerk. Door gebruik te maken van een tegelprofiel kunt u randen en overgangen zorgvuldig en netjes laten overlopen. De tegelprofielen zijn bij ons verkrijgbaar in RVS en aluminium en in diverse afmetingen, zo vindt u bij ons voor iedere tegelklus het geschikte tegelprofiel.

Tegelen afwerken met RVS tegelprofielen

Tijdens het tegelen zult u regelmatig te maken krijgen met uitwendige hoeken. Om deze netjes af te werken kunt u gebruik maken van RVS tegelprofielen. We zien bijvoorbeeld vaak dat wandtegels slecht of niet geglazuurd zijn of dat de scherf van de tegel zichtbaar is. Met een tegelprofiel voorkomt u dat hier vocht en vuil in komen. En het ziet er ook mooier uit.

RVS tegelprofielen productspecificaties

  • 2,5 meter
  • 6mm, 10mm, 11mm, 12,5mm, 15mm, 20mm
  • Geen merk
  • Geschikt voor vloertegels, wandtegels, natuursteen, porcellanto, porselein / gres

Montage

Zaag de RVS tegelprofielen op maat en breng deze vervolgens aan op een betegelde ondergrond. Allereerst brengt u de tegellijm aan op de ondergrond, vervolgens kunt u het tegelprofiel op de gewenste plek plaatsen. Het is belangrijk om het RVS tegelprofiel goed aan te drukken om zeker te zijn van een optimale hechting. Veeg de overbodige lijm weg en start met betegelen.

Let op: het tegelprofiel bevat een zichtbaar deel met daaronder een randje. Vergeet niet om voor het voegen een kleine ruimte tussen de tegel en tegelprofiel over te laten.

Neem contact op

Heeft u interesse in één van onze RVS tegelprofielen? Twijfel dan niet langer en bestel de geschikte tegelprofiel voor uw tegelklus. Bovendien, als u bij ons voor 16:00 besteld, heeft u de bestelling de volgende dag in huis. Bij alle bestedingen boven €70 is de verzending gratis.

Nieuwsgierig? Bekijk dan de bovenstaande producten! Wilt u meer informatie over één van onze producten, bel dan gerust naar 0492-700-262. Stuurt u liever een mail? Dan kunt u ons bereiken op info@lijmkam.nl.

De waardering van www.lijmkam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 50 reviews.