1
Winkelwagen
Subtotaal:
11,50

Kwart Rond Aluminium

Filters

Alle 6 resultaten

Kwart rond tegelprofiel Aluminium

Een tegelprofiel gebruik je om de randen van de tegels te beschermen. Door de bescherming van een tegelprofiel kan je de rand niet kapot stoten en je bescherm de tegel tegen barsten en splinteren. Een kwart rond tegelprofiel gebruik je voor de afwerking van badkamer en keuken.

Kwart rond tegelprofiel aluminium in verschillende kleuren

Voor een strak en rustig effect zoek je een kleur dat het beste bij de tegel past. Wij leveren kwart ronde tegelprofielen in verschillende wit/grijstinten. Wil je advies neem dan gerust contact met ons op.

Kwart rond tegelprofiel in onderhoud

Een kwart rond tegelprofiel is gemakkelijker te onderhouden is dan een vierkant profiel. Er zijn minder hoeken waar het vuil zich kan ophopen. Dit kan een goede reden zijn om een kwart rond tegelprofiel boven een vierkant profiel te kiezen.

Sterke bescherming door de vorm

Door de kwart ronde vorm kaatst de stootkracht gemakkelijker terug waardoor de tegel goed beschermd is.

Unieke hoeken

Van kwart ronde tegelprofielen leveren wij ook hoekstukken voor de inwendige en uitwendige hoek. Uniek aan deze hoekstukken is dat de ronding ook aan de binnenkant wordt meegenomen waardoor de hoekstukken perfect aansluiten op de kwart ronde tegelprofielen. Het is niet langer nodig om de hoeken in verstek te zagen.

Lijmadvies

Wij adviseren u om de hoeken niet met tegellijm vast te zetten maar met kit. De tegellijm is niet sterk genoeg voor deze hoekstukken waardoor ze loskomen. Met kit hebt u daar geen last van.

Kies de juiste maat

Het is raadzaam om iets meer ruimte te nemen tussen uw kwart ronde tegelprofiel en de tegel. Voordat u uw profiel bestelt verzeker u er dan dat u de juiste dikte heeft. Houd rekening met de lijmlaag.

Waar houd je rekening mee met het kiezen van je tegelprofiel >

De waardering van www.lijmkam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 156 reviews.