Tegelprofielen Vierkant RVS

Twijfel je nog over de juiste kleur? Bestel hier dan eerst een proefstuk.

10 Resultaten

Tegelprofielen RVS vierkant

Een vierkant tegelprofiel RVS (of tegelstrip) is een profiel met een strakke en chique uitstraling. Vierkante tegelprofielen worden vaak gebruikt in de luxere badkamers.

Hoekstukken vierkante tegelprofielen

Het voordeel van de vierkante tegelprofiel is dat hier ook hoekstukken voor verkrijgbaar zijn. Het is hierdoor niet nodig om de tegelprofielen in verstek te zagen. De vierkant hoekstukken zijn er voor de inwendige en uitwendige hoekafwerking. De hoekstukken voor de vierkante tegelprofielen hebben 3 goede kanten zodat je elke hoek netjes kunt afwerken.

Lijmadvies hoekstukken

Wij adviseren om de hoeken niet met tegellijm vast te zetten maar met kit. Tegellijm is namelijk niet sterk genoeg en de hoekstukken kunnen hierdoor makkelijk loskomen. Door kit te gebruiken, heb je hier geen last van.

Ons eigen huismerk tegelprofielen

De vierkante RVS tegelprofielen van Lijmkam.nl zijn uit sterk materiaal vervaardigd en van uitstekende kwaliteit. Ze vouwen of buigen niet om bij verwerking van de tegelprofielen. Naast de topmerken die wij binnen ons assortiment tegelprofielen hanteren, bieden wij ook vierkante RVS tegelprofielen aan van ons eigen huismerk. Ons eigen huismerk biedt dezelfde kwaliteit tegelprofielen maar dan tegen lagere prijzen. U levert dus niet in op kwaliteit maar bespaart wel in kosten!

Sommige tegelprofielen zijn verkrijgbaar in lengtestukken van 2,50 en 2,70 meter. De 2,70 meter hoogte is ideaal voor wanden. De meeste muren kun je dan met één profiel afwerken voor een professioneel en strak resultaat.

Welke maat tegelprofiel heb ik nodig?

Het is raadzaam om iets meer ruimte te nemen tussen je tegelprofiel en de tegel. Voordat je een tegelprofiel bestelt, controleer of je een tegelprofiel met de juiste dikte hebt gevonden. Vergeet ook niet om rekening te houden met de lijmlaag die aangebracht dient te worden.

Klik hier om te lezen waar je rekening mee moet houden bij het uitzoeken van een tegelprofiel

Voorbeeld

De tegels die je gaat gebruiken zijn 8mm dik. Een goede lijmlaag is zo’n 1 á 2mm dik: hanteer 2mm voor extra stevigheid. Je hebt op basis van deze gegevens dus een tegelprofiel van 10mm nodig (8 + 2 = 10).

Klik hier voor een overzicht van al onze tegelprofielen

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
toegevoegd aan je winkelwagen! Direct naar betalen
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via [email protected]

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreren