Tegelstrips

Wat is een tegelstrip?

Een tegelstrip, ook wel tegelprofiel genoemd, wordt gebruikt om tegels te beschermen en mooi af te werken. Bent u bijvoorbeeld uw douchewand of uw raamkozijn aan het betegelen, dan kunnen tegelstrips niet ontbreken. Vooral bij wantegels die aan de kopse kant zijn geplaatst is een tegelstrip geen overbodige luxe. Als professionele tegelzetter weet u natuurlijk al hoe belangrijk een tegelstrip is. Tegelstrips bestellen? Lijmkam.nl staat graag voor u klaar.

RVS tegelstrips van Lijmkam

Lijmkam levert verschillende RVS tegelstrips. Lijmkam levert de beste producten voor de professionele tegelzetter. Wij werken met merken als Rubi en Fix-Plus. Hiernaast is ons huismerk van hoge kwaliteit. Tegelstrips van RVS leveren wij in kwart rond, L-vorm en vierkant. Bekijk hierboven ons assortiment aan RVS tegelstrips.

Maten Tegelstrip RVS

Natuurlijk komen tegelstrips in verschillende materialen en maten. Zo heb je een tegelstrip van RVS, maar ook een tegenstrip van aluminium. Rechte strips, maar ook ronde strips. Bij het kiezen van de juiste tegelstrip is het belangrijk dat er gekeken wordt naar de dikte van de tegels. De striphoogte moet namelijk iets hoger zijn dan de dikte van de tegel. Hiernaast moet er gekeken worden naar de belasting van de tegelstrip voor het type materiaal. Een RVS tegelstrip kan bijvoorbeeld beter in een vochtige ruimte worden geplaatst dan een PVC tegelstrip. Twijfelt u over de juiste maat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag deskundig advies over tegelstrips.

Tegelstrips RVS bestellen

Tegelstrips van RVS bestellen bij Lijmkam? Al onze producten zijn op voorraad te leveren. Wanneer u een RVS tegelstrip voor 16:00 besteld, heeft u deze morgen in huis. Hiernaast bieden wij gratis verzending boven de 70 euro en sturen wij direct een PDF-factuur op na bestelling.

Benieuwd naar onze rvs tegelstrip of andere producten? Bekijk ons volledige assortiment hierboven. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tegelstrips

Bekijk onze tegelstrips

De waardering van www.lijmkam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 78 reviews.