Rubi Tegelboren Droog + Set

20 Resultaten

De juiste tegelboor kiezen
Ons assortiment bestaat uit tegelboren droog en nat. Bij het boren van tegels is het belangrijk dat de juiste tegelboor wordt gebruikt maar hoe weet je welke tegelboor je nodig hebt?

Bij een zachtere steensoort adviseren wij een droge tegelboor voor het beste resultaat. Wanneer je kiest voor droog boren, kun je sneller je klus vervolgen na het boren van de tegel(s). Bij het droog boren van tegels is het handig om een boorgeleider met stofafzuiging te gebruiken voor stofvrij boren.
De beste merken
Ons assortiment tegelboren voor droog boren bestaat uit producten van topmerken als InterDynamics, Rubi, Fix-Plus, OX Tools en niet te vergeten natuurlijk ons eigen huismerk.
Losse tegelboren of handige sets
Onze tegelboren zijn verkrijgbaar als losse stuks of in handige tegelboor sets die tegelboren van verschillende diameters bevatten. Zo heb je altijd de juiste maat tegelboor bij de hand wanneer je aan je klus begint.
Vragen of advies
Heb je vragen over ons assortiment tegelboren voor droog boren of wil je vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste tegelboor voor jouw klus.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via info@lijmkam.nl