Lijmspanen

17 Resultaten

Verschillende vertandingen

Een professionele lijmkam is beschikbaar in verschillende vertandingen. Het aanbod lijmspanen in onze webshop bestaat uit lijmspanen in vertandingen van 4mm t/m 15mm. Het is belangrijk om altijd een lijmspaan met de juiste vertanding te gebruiken zodat je je wand- of vloertegels stevig kunt vastzetten op de ondergrond.

De juiste vertanding lijmspaan kiezen

Welke vertanding lijmspaan je nodig hebt voor jouw klus, hangt af van verschillende aspecten. Klik hier voor meer informatie en hulp bij het kiezen van de juiste vertanding lijmspaan voor jouw tegelklus.

1. Tegelmaat

De basisregel is: hoe groter de tegel, hoe groter de vertanding van je lijmkam dient te zijn. Klik hier voor een overzicht van tegelmaten en bijbehorende vertandingen.

2. Achterzijde tegel

Ook dien je rekening te houden met de achterzijde van de wand- of vloertegel. Wanneer de tegel namelijk erg ruw is aan de achterzijde, gebruik je een grotere vertanding.

3. Lijmsoort

De lijm die je gebruikt voor jouw tegelklus speelt ook een rol bij het kiezen van de juiste vertanding lijmkam. Bij flexibele lijmen wordt een een fijne lijmspaan geadviseerd en bij cementlijm juist een lijmkam met een grove vertanding.

Klik hier voor meer informatie bij het kiezen van de juiste vertanding lijmkam voor jouw tegelklus.

Materiaal & handvat

De standaard lijmspanen in ons assortiment komen in verschillende soorten voor. Zo bieden wij lijmkammen die vervaardigd zijn uit RVS of staal en lijmspanen met een Soft Grip of houten handvat. RVS materiaal heeft als voordeel dat het nooit roest: ideaal dus wanneer er buiten gewerkt moet worden! Een stalen blad heeft een hoge slijtvastheid. Lijmkam.nl heeft een lijmkam voor iedere tegelzetter en iedere tegelklus.

Vragen of advies nodig?

Heb je vragen over ons assortiment lijmspanen of wil je vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste lijmkam voor jouw klus.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
toegevoegd aan je winkelwagen! Direct naar betalen
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via [email protected]

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreren