Een Tegel Levelling Systeem voor de vakman: welk merk kies jij?

Een tegel leveling systeem voor de vakman: welk merk kies jij?

Welk merk tegel levelling systeem zal ik kiezen?

Tegel levelling systemen, ook wel bekend onder de naam tegel nivelleer systemen, zijn systemen waarmee je altijd een supervlak tegel resultaat kunt realiseren. Levelling systemen zijn zodanig ontwikkeld, dat ze oneffenheden en verschillen tussen tegels voorkomen. Aangezien wij diverse merken nivelleersystemen voeren, zijn wij dé specialist op het gebied van nivelleersystemen voor professionals. De ene vakman werkt liever met het Rubi delta leveling systeem, waar de ander liever werkt met een OX Tools nivelleersysteem of eentje van ons eigen populaire huismerk.

Heb jij je al eens verdiept waarom jouw collega tegelzetter met het leveling-systeem werkt van het merk Rubi en de ander met OX Tools of het Nivelleer systeem? Nog niet? Dan heb ik je natuurlijk nu wat nieuwsgierig gemaakt!

Overzicht van verschillende merken nivelleersystemen

Rubi Delta

levelling systeem rubi deltaRubi Delta is het merk dat heel vroeg op de markt kwam met een leveling-systeem. De clips en keggen werden goed doorontwikkeld en het is een vertrouwd merk en wordt daarom ook veel besteld door de vakman die kwaliteit hoog in vaandel heeft staan en daar ook meer voor wil betalen.

Het merk Rubi Delta kan gebruikt worden voor zowel horizontaal (voor vloeren) als het verticaal (voor wanden) plaatsen van tegels. De materialen zijn verpakt in een praktische emmer met handgreep voor eenvoudig gebruik en transport. Het Rubi Delta levelling systeem kun je herkennen aan de zwarte keggen. Wil je dit merk snel geleverd hebben? Bekijk dan ons aanbod en bestel direct een leveling-systeem van Rubi Delta.

OX Tools

ox tools leveling systeemOx tools levelling systeem is een van oorsprong Australische fabrikant die stoer, dynamisch, betrouwbaar en betaalbaar hand en tegelgereedschap produceert. Jaren later is dit merk in Europa geïntroduceerd. Met een doordacht assortiment, ook in de leveling systemen, is Ox tools een succes gebleken. Want iedereen die met Ox tools werkt weet dat zij het voor de vakman makkelijk hebben gemaakt door de clips die geschikt zijn voor diverse diktes ook uit te voeren in diverse kleuren.

Clips voor diverse diktes in diverse kleuren lijken easy, maar zijn uniek en nergens anders verkrijgbaar dan bij de ox levelling systeem. Dat is makkelijk en herkenbaar voor de vakman. Ook herkenbaar zijn de blauwe keggen. OX is een  succesverhaal en voor diegene die het nog moeten ervaren zou ik zeggen: Welkom!

Hebben we je overtuigd? Ga direct verder om Ox levelling te bestellen.

Lijmkam.nl huismerk

nivelleer levelling systeemNivelleer levelling systeem is het huismerk van lijmkam.nl. Ben jij die vakman die de uitdaging aandurft om te kiezen voor het goedkoopste Nivelleer levelling systeem uit ons assortiment met een UITSTEKENDE KWALITEIT die wij in ons assortiment hebben opgenomen? Wil je meer overhouden aan het eind van de dag na een dag hard werken? Probeer ons Nivelleer levelling en je zal je verbazen over de uitstekende kwaliteit.

Nivelleer levelling brengt ook een ruim assortiment starter-sets en voordelige clips en keggen. Al vele vakmannen kozen voor ons Nivelleer levelling systeem en zijn uiterst tevreden!

Heb je vragen over tegel levelling systemen?

Heb je na het lezen van mijn blog nog vragen over de diverse merken nivelleersystemen dan mag je een mail sturen naar [email protected]. Wij zullen jouw vraag vakkundig beantwoorden. Kun je niet wachten op ons antwoord en heb je direct antwoord nodig? Bel dan J.Lenssen van lijmkam.nl en je wordt direct geholpen. Tel mobiel: 06-45810874

Veelgestelde vragen

Wat is een tegel nivelleersysteem?

Een tegel nivelleersysteem, of tegel levelling systeem, gebruik je om hoogteverschillen tussen tegels op te vangen. Een tegel nivelleersysteem bestaat uit clips, keggen, tang en een praktische emmer om alles makkelijk op te bergen en mee te nemen.
Een tegel nivelleersysteem bestaat uit clips, keggen, een kunststof of metalen tang en een emmer waarmee je alles makkelijk kunt opbergen en meenemen. Bij ieder nivelleersysteem kun je kiezen hoeveel clips en keggen je meegeleverd wilt hebben. Deze aantallen zijn afhankelijk van de totale oppervlak van je tegelwerk.
Een tegel nivelleersysteem wordt ook wel een tegel levelling systeem genoemd. Deze twee systemen zijn identiek aan elkaar en zijn beiden bedoeld om hoogteverschillen tussen tegels op te vangen.

Welk tegel nivelleersysteem heb ik nodig?

De keuze voor een tegel nivelleersysteem is afhankelijk van de gewenste voegbreedte en tegeldikte. Er zijn tegel nivelleersystemen voor een voegbreedte van 1 mm (3-12 mm tegeldiktes), 1,5 mm (6-15 mm tegeldiktes), 2 mm (3-12 mm tegeldiktes) en 3 mm (3-12 mm tegeldiktes). Daarnaast bieden wij Basic en Pro varianten van ons eigen huismerk nivelleersystemen. De Basic systemen bevatten een kunststof tang, de Pro varianten een metalen tang. Naast ons eigen huismerk bieden wij ook nivelleersystemen aan van merken als Fix-Plus, Rubi en OX Tools. Lees ons blogartikel voor het kiezen van het juiste merk nivelleersysteem voor jouw tegelklus.
Het aantal benodigde clips en keggen is afhankelijk van de totale oppervlak van je tegelklus. Op iedere productpagina van onze nivelleersystemen vind je een handige Calculator onder het tabblad 'Calculator' waarmee je het aantal clips en keggen eenvoudig en snel kunt uitrekenen. Onze Calculator vind je op ieder nivelleersysteem productpagina. Je voert de oppervlak van je tegels en het totaal oppervlak van je tegelklus in en onze calculator laat je meteen zien hoeveel clips en keggen je nodig hebt!
Het enige verschil tussen een tegel levelling systeem van groteren en bekendere merken en ons eigen huismerk, is dat je bij ons huismerk nivelleersystemen minder betaalt voor dezelfde kwaliteit. Voor de rest zit er geen enkel verschil in de mogelijkheden die beide systemen bieden. Ook de inhoud van ons huismerk levelling systeem is exact hetzelfde als bij de nivelleersystemen van ieder ander merk op de markt.
Terug naar overzicht
1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
toegevoegd aan je winkelwagen! Direct naar betalen
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via [email protected]

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreren