Fento kniebeschermers

Wat zijn de verschillen tussen de FENTO 200 en 400 kniebeschermers?

Bij Lijmkam snappen wij dat knie- en rugklachten voorkomen dienen te worden. Om deze reden werken wij alleen met de beste producten: producten die getest zijn voor en door professionele vakmensen. Ben je op zoek naar de beste kniebeschermers voor professioneel gebruik? Wij zetten onze FENTO producten voor je op een rijtje, zodat ook jij binnenkort zorgeloos aan het werk kan.

FENTO 200

De FENTO 200 is een waterdichte kniebeschermer voorzien van een stoffen binnenkant en een vaste inlay. De kniebeschermer is gemaakt van flexibel rubber. Dit rubber is gemakkelijk schoon te maken en zorgt hiernaast voor de juiste fitting. 100% comfort gegarandeerd. 

FENTO 200 Pro

De FENTO 200 Pro is nog comfortabeler en slijtvaster dan de FENTO 200. Dit model is namelijk een herziende versie van de FENTO 200. In tegenstelling tot de FENTO 200 is de ademende inlay bij deze uitvoering te vervangen.

 FENTO 400 Pro

Dit model is in tegenstelling tot de 200 voorzien van scheenbeenbescherming. Door dit extra verlengstuk aan bescherming wordt de druk verdeeld tussen de knie en het gehele onderbeen.  Deze drukverdeling is getest door professionele vaklieden en voorkomt volgens hen knie- en rugklachten. Hiernaast is de FENTO 400 Pro meer slijtvast en duurzamer dan de 200 Pro.

FENTO kniebeschermers versus andere merken

In tegenstelling tot veel andere merken is er bij het ontwerpen van FENTO kniebeschermers meegedacht door specialisten uit de markt en zijn de producten meerdere malen getest. Verschillende Arbo-artsen en fysiotherapeuten raden dit type kniebeschermers dan ook sterk aan.

Alle modellen zijn:

  • Flexibel en 100% waterdicht
  • 100% comfortabel
  • Duurzaam
  • Slijtvast
  • Voorzien van de perfecte pasvorm
  • Een elastieken band die niet knelt in de knieholte
  • Ademende binnenzijde
  • Getest en aangepast op basis van ervaringen van eindgebruikers
Terug naar overzicht
1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
toegevoegd aan je winkelwagen! Direct naar betalen
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via info@lijmkam.nl

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreren