Sigma Verstek & Stofvrij Slijp Gereedschap

10 Resultaten

Sigma Jolly & Bevel Machines

Ben je een tegelzetter en komt het vaak voor dat je tegelranden verstek of afgeschuind slijpt? Dan zijn de Sigma 37A1D Tegel Verstek / Jolly Machine of de Sigma 36A4D Tegel Afschuining / Bevel Machine iets voor jou. Deze twee machines maken het voor tegelzetters mogelijk om op een efficiënte en eenvoudige manier de gewenste slijpresultaten te bereiken. De machines zijn geschikt voor vrijwel iedere soort keramische tegel met een minimale lengte van 30 cm. Iedere slijpmachine van Sigma biedt de opties om deze perfect af te stellen.

Ik werk vaak met kleinere tegels (<30 cm)

Werk je vaak met kleiner formaat tegels? Bekijk dan eens de speciale Sigma Montagesets voor Sigma machines. Met de montageset kun je je Sigma slijpmachine eenvoudig op een (Sigma) werktafel monteren en zo een nog stabielere werkplek creëren. Daarnaast is het met een montageset mogelijk om ook tegels te slijpen die korter dan 30 cm in lengte zijn.

De kwaliteit van Sigma gereedschap

Sigma is een merk wat zich bewezen heeft in de praktijk. Duizenden tegelzetters wereldwijd, klein en groot, werken al jarenlang met Sigma gereedschap. Vanuit deze community worden dagelijks verbeteringen verzameld en doorgevoerd in echte productverbeteringen. Wie kiest voor gereedschap van Sigma, is gegarandeerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding op de markt.

Zo zijn de Sigma Jolly & Bevel Machines het eindproduct van jarenlang verzamelde kennis en feedback vanuit echte tegelzetters wereldwijd. Dit maakt de Sigma Jolly & Bevel Machines de meest ideale slijpmachines om mee te werken. Ze zijn namelijk afgestemd op de behoefte van een tegelzetter, en dat is nu precies hetgeen goed gereedschap van slecht gereedschap onderscheidt.

Vragen of advies nodig?

Heb je vragen over Sigma producten of wil je vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste gereedschap.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
toegevoegd aan je winkelwagen! Direct naar betalen
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via [email protected]

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreren