Tegelsnijder Sigma Serie 3 & Klick Klock

10 Resultaten

Sigma Serie 3 Klick Klock Tegelsnijders

De Sigma Serie 3 Klick Klock Tegelsnijder is uitermate geschikt voor het snijden van zowel klein als groot formaat tegels en door de snelle en ergonomische breekhendel verlies je nooit kostbare tijd. De breekhendel van de Klick Klock tegelsnijders wordt automatisch in de juiste startpositie gezet zodra de breekhendel omhoog wordt getrokken. Lijmkam.nl biedt diverse tegelsnijders aan met verschillende maximale snijlengtes (64 cm t/m 129 cm) en breekkrachten van 1.200 kg. Ook bieden de tegelsnijders standaard diverse opties voor de perfecte afstelling.

Het Klick Klock systeem zorgt voor een grotere verdelende starheid en een perfecte zichtbaarheid van het snijwiel. De Sigma Serie 3 Klick Klock tegelsnijders zijn in hoogte verstelbaar.

Sterke constructie & ergonomische handgreep

De tegelsnijders binnen de Serie 3 Klick Klock hebben een sterke, aluminium constructie waardoor zij erg lang mee gaan. Daarnaast bevatten de tegelsnijders robuuste verchroomde geleiders voor het perfect recht snijden van tegels. De ergonomische handgreep is voorzien van een veersysteem en is  daarnaast geoptimaliseerd voor het duwend snijden van tegels. Ook zorgt de handgreep ervoor dat je met een eenvoudige en efficiënte beweging ook groter formaat tegels eenvoudig kunt snijden.

Voorkom onnodig geluid

Met een Sigma Serie 3 Klick Klock tegelsnijder voorkom je onnodig geluid tijdens het snijden van je tegels. De tegelsnijders zijn namelijk voorzien van een schokdemper waardoor geluid tijdens het snijden tot een minimum beperkt wordt.

Voor welke soort tegels zijn deze tegelsnijders geschikt?

De Sigma Serie 3 Klick Klock tegelsnijders is geschikt voor o.a. vloertegels, wandtegels, porcellanto, porselein, gres en meer soorten tegels met een dikte t/m 19mm.

Tegelsnijders van hoge kwaliteit

Een echte tegelzetter gebruikt natuurlijk alleen degelijke tegelsnijders. Onze webwinkel is opgericht door tegelzetters die zelf door jarenlange ervaring en verworven kennis weten wat échte kwaliteit is. Ben je dus op zoek naar een nieuwe tegelsnijder en wil je zeker weten dat je er een koopt die van goede kwaliteit is? Bekijk dan ons assortiment tegelsnijders of neem contact met ons op zodat wij samen met jou kunnen kijken welke tegelsnijder het meest geschikt is voor jouw klus.

Welke tegelsnijder heb ik nodig?

Twijfel je welke tegelsnijder je nodig hebt voor jouw tegelklus? Neem dan contact op met onze klantenservice voor vrijblijvend advies of keuzehulp.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
toegevoegd aan je winkelwagen! Direct naar betalen
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via [email protected]

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreren