Dural Durabase DD Drainagematten

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Dural Durabase DD Drainagematten

De Dural Durabase DD Drainagematten zijn ideaal voor het maken van dubbele afvoerkanalen, bijvoorbeeld tijdens de installatie van tegelvloeren in het grindbed of standaard dekvloer. Vocht dat in de vloerconstructie komt, wordt efficiënt weggezogen door het afvoeroppervlak met kuiltjes. Dankzij de speciale lay-out van de afvoerkanalen wordt ook het water onder de mat afgezogen.

De matten zijn geschikt voor gebruik in combinatie met keramische tegels, natuursteen en betonplaten. Terrassen en balkonnen zijn veelvoorkomende toepassingsgebieden. De matten zijn echter ideaal voor vrijwel iedere toepassing buitenshuis.

Heb ik drainagematten nodig?

De drainagematten zijn zeer geschikt als oplossing in de volgende gevallen en situaties:

  • Ophoping van water. Dit komt bijvoorbeeld door ongelijkmatige afdichting of pieken en dips in bepaalde gebieden. Hierdoor hoopt het water zich op onder betegelde oppervlakten.
  • Vorst en hitte. Keramische buitenvloeren worden blootgesteld aan hoge thermische belastingen. Dit leidt tot langdurige schade aan de oppervlaktestructuur.
  • Scheuren in de ondervloer. Bij het renoveren van oude balkon- en terrasvloeren zijn scheuren aanwezig in de ondervloer. Hierdoor is het onmogelijk om direct een nieuw betegeld oppervlak te installeren.

De matten zijn gesloten polypropyleen membranen met een hoge afvoercapaciteit. Dankzij de speciale lay-out van de kuiltjes is het mogelijk om een dubbel afvoergebied te maken dat op lange termijn groot genoeg is voor hoge belastingen. Bovendien droogt de vloerconstructie snel uit door de ruimte tussen de kuiltjes en het gaasweefsel en kan het systeem hoge volumes water aan.

Voordelen drainagematten

Deze drainagematten bieden de volgende voordelen:

  • Dubbele afvoerkanalen;
  • Installatie onder grindbed en dekvloer;
  • Zeer hoge afvoercapaciteit;
  • Geschikt voor buitenshuis.

Vragen of advies

Heb je vragen over ons assortiment drainagematten en/of gerelateerde producten? Of wil je vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij je hierbij kunnen assisteren.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
toegevoegd aan je winkelwagen! Direct naar betalen
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via [email protected]

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreren