Zuignap & Werktafel

11 Resultaten

Tegel Zuignappen & Werktafels

Ben je op zoek naar de juiste tegel zuignap voor jouw volgende project? Dan ben je bij Lijmkam.nl aan het juiste adres. Binnen deze categorie bieden wij producten aan die je de juiste ondersteuning bieden tijdens je klus, namelijk de zuignap en de werktafel. Voor zowel de zuignappen als de werktafels in ons assortiment bieden wij variaties aan zodat je altijd de juiste gereedschap/hulpmiddel hebt die het beste past bij jouw type klus.

Zuignap tegels

Met behulp van een tegel zuignap kun je op een eenvoudige, veilige & betrouwbare manier tegels tillen. Het optillen van een tegel kan o.a. handig zijn wanneer je bijvoorbeeld (kleine) correcties wilt uitvoeren. Zuignappen zijn beschikbaar van merken zoals InterDynamics, Rubi of OX Tools en ideaal voor vele doeleinden. Afhankelijk van de tegelmaat kun je een zuignap voor tegels kiezen met 1 of 2 noppen. Wij adviseren je graag over welke zuignap jij nodig hebt, dus neem contact op bij twijfel.

Werktafel

Een werktafel is uitermate geschikt voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Ons assortiment bestaat uit kleinere en grotere werktafels die tevens vaak inklapbaar zijn. De tafels die wij aanbieden zijn van Sigma, InterDynamics en Rubi. Elk met zijn eigen voordelen. Zorg dat je van te voren een goed beeld hebt waar je de werktafel voor nodig hebt, zo weet je zeker dat je eindigt met een werktafel die past bij jouw wensen en behoeften.

Vragen of advies nodig?

Heb je vragen over de tegel zuignappen in ons assortiment, ander soort tegelgereedschap of heb je advies nodig om het juiste product voor je volgende project te kiezen? Wij staan klaar om je te helpen en je de antwoorden en het advies te geven wat je nodig hebt. En bij Lijmkam.nl vind je enkel zuignappen van hoge kwaliteit.

Ben je op zoek naar hulp? Onze klantenservice is maandag tot en met vrijdag tussen 07:30 en 20:00 en op zaterdag tussen 09:00 en 20:00 bereikbaar via 06 199 012 29. Je kunt ook altijd een e-mail sturen naar [email protected] met al je vragen en opmerkingen.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
toegevoegd aan je winkelwagen! Direct naar betalen
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via [email protected]

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreren