Zuignap & Werktafel

9 results

Zuignappen & Werktafels
Binnen deze categorie bieden wij producten aan die je de juiste ondersteuning bieden tijdens je klus, namelijk de zuignap en de werktafel. Voor beide producten bieden wij variaties aan zodat je altijd de juiste gereedschap/hulpmiddel hebt die het beste past bij jouw type klus.
Zuignap
Met behulp van een zuignap kun je op een eenvoudige, veilige & betrouwbare manier tegels tillen. Het optillen van een tegel kan o.a. handig zijn wanneer je bijvoorbeeld (kleine) correcties wilt uitvoeren. Beschikbaar in de merken InterDynamics, Rubi of OX Tools en ideaal voor vele doeleinden. Afhankelijk van de tegelmaat kun je een zuignap kiezen met 1 of 2 noppen.
Werktafel
Een werktafel is uitermate geschikt voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Ons assortiment bestaat uit kleinere en grotere werktafels die tevens vaak inklapbaar zijn. De tafels die wij aanbieden zijn van Sigma, InterDynamics en Rubi.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter