Nivelleer Tegelboren Droog + Set

23 Resultaten

Welke tegelboor heb ik nodig?

Ons assortiment tegelboren droog zeskant bestaat uit tegelboren in een 6-kant vorm in diverse diameters. Bij het boren van tegels is het belangrijk dat de juiste tegelboor wordt gebruikt maar hoe weet je welke tegelboor je nodig hebt?

Bij een zachtere steensoort adviseren wij een droge tegelboor voor het beste resultaat. Wanneer je kiest voor droog boren, kun je sneller je klus vervolgen na het boren van de tegel(s). Bij het droog boren van tegels is het handig om een boorgeleider met stofafzuiging te gebruiken voor stofvrij boren.

Onze merken

Ons assortiment tegelboren droog zeskant voor droog boren bestaat uit producten van topmerken als InterDynamics, Rubi, Fix-Plus, OX Tools en niet te vergeten natuurlijk ons eigen huismerk.

Los of in handige sets verkrijgbaar

Onze tegelboren zijn verkrijgbaar als losse stuks of in handige tegelboor sets die tegelboren van verschillende diameters bevatten. Zo heb je altijd de juiste maat tegelboor bij de hand wanneer je aan je klus begint.

Advies nodig?

Heb je vragen over ons assortiment tegelboren voor droog boren of wil je vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste tegelboor voor jouw klus.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
toegevoegd aan je winkelwagen! Direct naar betalen
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via [email protected]

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreren