Kniebescherming

17 Resultaten

Kniebeschermers voor tegelzetters

Als tegelzetter is goed gereedschap van belang. Als vakman wil je natuurlijk lekker kunnen werken zonder dat je je druk hoeft te maken over letsel aan je knieën of rug. Een goede paar Fento kniebescherming, bijvoorbeeld de Fento 200 Pro kniebeschermers, is dan ook geen overbodige luxe bij het leggen van tegels. Onze kniebeschermers voor tegelzetters voorkomen onnodige knie-, rug- en andere lichamelijke klachten en zorgen er voor dat je verantwoord aan het klussen bent.

Kniebeschermers zijn ideaal voor tegelzetters maar ook voor andere type klussers binnen diverse sectoren/branches. Benieuwd welke kniebeschermers het meest geschikt zijn voor jouw beroep? Neem dan contact op met onze klantenservice voor advies en tips.

Waterdicht en licht

Ons assortiment kniebescherming voor tegelzetters bestaat uit kniebeschermers die zowel waterdicht als licht zijn. Doordat de kniebeschermers licht zijn, hangt er geen onnodig gewicht aan je benen. Daarnaast zijn de kniebeschermers waterdicht en gaan ze door de hoge kwaliteit lang mee.

Los of in sets verkrijgbaar

De Fento kniebeschermers in ons assortiment zijn verkrijgbaar in losse paren of combi sets. Meer dan één paar kniebeschermers nodig? Kies dan voor een van onze voordeel combi sets om direct te besparen op je aankoop.

Vragen of advies nodig?

Benieuwd welke kniebescherming het meest geschikt is voor jouw specifieke klus of klussen? Contacteer onze klantenservice zodat zij je vrijblijvend advies en tips kunnen geven over onze kniebeschermers voor tegelzetters.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
toegevoegd aan je winkelwagen! Direct naar betalen
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via [email protected]

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreren