Tegeldragers & Balkdragers

21 Resultaten

Tegeldragers & balkdragers van de hoogste kwaliteit

Tegeldragers en balkdragers zijn dé oplossing voor het perfect leggen van complete terrassen of balken tijdens jouw klus. De tegel- en balkdragers in ons assortiment helpen je om tegels 100% waterpas te leggen en zijn daarnaast in hoogte verstelbaar. Ook bieden wij varianten aan met een nivellerende functie: perfect voor het leggen van tegels op een ondergrond die variërende hoogtes en/of hellingen heeft.

De producten binnen deze categorie zijn uitermate geschikt voor het leggen van terrassen en andere doeleinden. Daarnaast zijn de producten geschikt voor vrijwel alle soorten tegels.

Losse extensies & correctors

Naast de tegel- en balkdragers bieden wij ook losse extensies en correctors aan. Deze producten zijn geschikt voor alle tegeldragers in ons assortiment.

Welke tegel- of balkdrager heb ik nodig?

Heb je vragen over ons assortiment tegel- of balkdragers? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij je kunnen helpen bij het kiezen van het juiste product voor jouw klus.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
toegevoegd aan je winkelwagen! Direct naar betalen
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via [email protected]

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreren