Tegeldragers & Balkdragers

22 results

Tegeldragers & balkdragers van de hoogste kwaliteit

Tegeldragers en balkdragers zijn dé oplossing voor het perfect leggen van complete terrassen of balken tijdens jouw klus. De tegel- en balkdragers in ons assortiment helpen je om tegels 100% waterpas te leggen en zijn daarnaast in hoogte verstelbaar. Ook bieden wij varianten aan met een nivellerende functie: perfect voor het leggen van tegels op een ondergrond die variërende hoogtes en/of hellingen heeft.

De producten binnen deze categorie zijn uitermate geschikt voor het leggen van terrassen en andere doeleinden. Daarnaast zijn de producten geschikt voor vrijwel alle soorten tegels.

Losse extensies & correctors

Naast de tegel- en balkdragers bieden wij ook losse extensies en correctors aan. Deze producten zijn geschikt voor alle tegeldragers in ons assortiment.

Welke tegel- of balkdrager heb ik nodig?

Heb je vragen over ons assortiment tegel- of balkdragers? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij je kunnen helpen bij het kiezen van het juiste product voor jouw klus.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter