OX Tile Levelling Systeem

9 Resultaten

OX Tile Tegel Levelling Systeem

Met een OX Tile Tegel Levelling Systeem van het merk OX Tools voorkom je op een professionele manier hoogteverschillen tussen vloer- en wandtegels. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd van een vlak en egaal resultaat.

De belangrijkste functie van het Tegel Levelling Systeem is het vermijden van tegel-tot-tegelvoegen bij de plaatsing van keramische tegels, zowel op de vloer als op de muur. Met het OX Tile nivelleringssysteem voorkom je ook dat de tegels tijdens het uitharden van de lijm bewegen.

Het basisprincipe van het levelling systeem is om het hoogste deel aan te drukken tot de positie gelijk is aan de aangrenzende tegels. Hierdoor realiseer je een aanzienlijke verbetering van de vlakheid van het oppervlak.

Inhoud Tegel Levelling Systemen

De OX Tile tegel levelling systemen bestaat uit clips, keggen en een kunststof tang. Alle levelling systemen worden geleverd in een praktische emmer zodat je het systeem gemakkelijk kunt opbergen en meenemen.

De meeste nivelleersystemen van OX Tools zijn verkrijgbaar in de volgende varianten:

  • 100 clips – 100 keggen
  • 250 clips – 250 keggen
  • 500 clips – 200 keggen
  • 1.000 clips – 500 keggen

Hoe gebruik je clips en keggen op de juiste manier?

Door middel van clips en bijbehorende keggen wordt het hoogteverschil tussen de tegels opgevangen. Volg de onderstaande stappen om clips en keggen op de juiste wijze te gebruiken voor het beste resultaat.

  1. Plaats een clip onder de tegel;
  2. Plaats nu de tegel op zijn plaats en hierna de keg in de clip;
  3. Fixeer de keg met een tang;
  4. Na het uitharden van de tegellijm kan de clip verwijderd worden met een rubberen hamer.

Volg de bovenstaande stappen voor een perfect vlak tegelwerk. Heb je behoefte aan een uitgebreidere stappenplan? Lees dan de gebruiksinstructies per levelling systeem onder het tabblad Gebruiksinstructies op de desbetreffende productpagina van het levelling systeem.

Vragen over OX Tile nivelleersystemen?

Begin je binnenkort aan een nieuwe tegelklus en heb je vragen of kun je wel advies gebruiken over de OX Tile tegel levelling systemen? Neem dan vandaag nog contact op met onze klantenservice zodat wij je kunnen assisteren.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
toegevoegd aan je winkelwagen! Direct naar betalen
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via [email protected]

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreren