Spin Levelling Systeem

7 Resultaten

Spin Tegel Levelling Systeem

Met een Spin Tegel Levelling Systeem voorkom je op een eenvoudige manier hoogteverschillen tussen vloer- en wandtegels. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd van een vlak en egaal resultaat. De term Spin zit in de naam omdat het systeem bekend staat om de draaidoppen die je als het ware in de clips draait. De Spin Tegel Levelling Systemen zijn verkrijgbaar van onder andere het merk Codex.

Het nivelleersysteem bestaat in principe uit twee componenten:

  • Spin Clips;
  • Spin Doppen.

De componenten zijn zeer eenvoudig in gebruik: de doppen zijn bijvoorbeeld zo gemaakt dat deze zeer gemakkelijk los en vast kunnen worden gemaakt; zelfs met twee vingers! Hoewel de clips maar eenmalig gebruikt kunnen worden, gaan de doppen wel meer dan één keer mee.

Ons aanbod

Wij bieden zowel de clips als de doppen als losse producten aan in onze webwinkel. De clips zijn verkrijgbaar in verschillende varianten gebaseerd op voegbreedte en tegeldikte.

Vragen over Spin Nivelleersystemen?

Begin je binnenkort aan een nieuwe tegelklus en heb je vragen of kun je wel advies gebruiken omtrent onze Spin Levelling Systemen? Neem dan vandaag nog contact op met onze klantenservice zodat wij je kunnen assisteren.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
toegevoegd aan je winkelwagen! Direct naar betalen
Kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag met je bestelling.
Je kunt ons bereiken op +31 6 19 90 12 29 of via [email protected]

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreren